keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen blogimerkintä!

Tervetuloa lukemaan Hullu Poron ensimmäistä blogimerkintää!

Kevät on jo pitkällä mutta vielä on runsaasti aikaa nauttia Levin mahtavista laskettelumahdollisuuksista sekä ennen kaikkea hyvästä ruuasta ja upeista artisteista.
Pääsiäisenä moni haluaa viettää aikaa perheensä kanssa yhteisen loman merkeissä. On tärkeää löytää mukavaa tekemistä kaikenikäsille ja menohalut voivat vaihdella lomailijoiden kesken. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Kaikki nauttivat hyvästä ruuasta hyvässä seurassa.
Hullu Poro on tarjonnut jo pitkään laadukkaita ravintolapalveluita kaiken ikäisille lomailijoille. Tänä pääsiäisenä ravintola Taivas tarjoaa mahdollisuuden viettää kevään juhlaa perinteisen pääsiäisruuan ja musiikin siivittämänä.

Ravintola Taivas tarjoaa kiirastorstaista pääsiäissunnuntaihin lammasherkkuja tavallisen buffetin lisänä. Menut on suunniteltu modernilla otteella, kuitenkin kevään juhlan perinnereseptejä kunnioittaen. Päivittäin vaihtuva menu tuo valikoimiin runsaasti ihania lammasruokia, sekä jälkiruuaksi pääsiäisen teemajälkiruokia, pashaa ja mämmiä. Jos mämmi saa kuitenkin pienemmät ruokailijat nyrpistämään nenäänsä, on herkkusuille tarjolla myös seitsemää muuta jälkiruokavaihtoehtoa!
Ravintola Taivaan asiakkaat saavat nautiskella huolella suunnitellusta päivällis-buffetista. Kyseinen ravintola on omiaan tarjoamaan viihdettä koko perheelle.  7.4. asiakkaat pääsevät kuuntelemaan Pepe Willbergin ja Juha Lanun yhteismusisointia herkullisen päivällisen päätteeksi. 


Illan toinen artisti, Pepe Willberg, on jo pitkän uransa aikana nähnyt useita keikkapaikkoja ympäri Suomea. Mukavia esiintymispaikkoja on lukuisia mutta Levin Pepe mainitsee yhdeksi lempikohteistaan.
”Aina on tuntunut mukavalta esiintyä Levillä. Hiihtokeskuksissa on erityinen tunnelma, jonka voi aistia jo heti paikalle päästyään.”
Hetken vapaat kokenut muusikko käyttää hyvän ruuan ja ystävien parissa.
”Levillä ruokapuoli on aina isossa roolissa. Vapaa ajalla tuleekin syötyä erittäin hyvin.” Willberg hymähtää.
Willbergin muistot Hullu Porosta ovat erittäin lämpimiä ja hän kehottaakin kaikkia nauttimaan tulevasta illasta.
Hullu Poro toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään pääsiäistä Lapin keväisiin maisemiin. Hyvä ruoka ja lahjakkaat esiintyjät ovat myös osa Hullu Poro tiimin vapaa-aikaa. Kukapa niistä ei nauttisi!

Special Night Pepe Willberg & Juha Lanu, Ravintola Taivas Hotelli HulluPoro. Päivällis-buffet klo 17-20. After Dinner Show klo 19.30 alkaen
Lisätietoja Hullu Poron myyntipalvelu puh. +358 (0) 16 6510 500